Yogahold

Yogahold

Alle kan deltage i yoga. Alder, kendskab til yoga og form er ingen begrænsning. Det handler om mere Væren og mindre Gøren. Ud af hovedet og ned i din dejlige krop. Noget der ofte er ukendt i Vesten, da hoved ofte lever uden kroppen. Der er max. 15 på hvert hold.
Yogaholdene tager udgangspunkt i yogaformerne. Hvornår holdene foregår, kan du se under holdplanen. Jeg arbejder yogaterapeutisk.
Hvis du ikke har prøvet yoga før, så er det på tide at komme til en gratis prøvetime.Hvad er din intention med yoga? Måske kan du finde svaret ud fra nedenstående hold.

Kundalini yoga

Vil du leve et liv i større bevidsthed?

Kundalini yoga

Vil du leve et liv i større bevidsthed? Hvor du får kontakt til din indre visdom, mere balance mellem gøren og væren, og mærker hvad du egentlig har på hjertet? Det er det eneste hold med mantra magi, og så er der masser af gong. Læs mere om Kundalini yoga her og Gong her.

Yoga Psoas

Har du har rygsøjleudfordringer, er stiv i hofterne og benene…

Yoga Psoas

Har du har rygsøjleudfordringer, er stiv i hofterne og benene, er meget i tankerne, ønsker at løfte energiniveauet, eller har stress og stresssymptomer? Psoasmusklen kalder vi ofte sjælemusklen. Det er en muskel, der bærer rundt på traumer og angst. Der bruges Yin -, Hatha – og Kundalini yoga.

Afspændingsyoga

Har du fysiske spændinger i muskler, led, bindevæv og nervesystem…

Afspændingsyoga

Har du fysiske spændinger i muskler, led, bindevæv og nervesystemet?

Lad dem give efter ved brug af åndedrættet, forskellige stillinger og en lang afspænding. Du vil opleve mere ro fysisk og mentalt.

Vi arbejder med Yin -, Hatha – og Kundalini yoga.

Yogastræk

Mild muskeltræning og færre spændinger i hele kroppen og i sjælen…

Yogastræk

Et yogahold der giver mild muskeltræning, samt fMild muskeltræning og færre spændinger i hele kroppen og i sjælen…ærre spændinger i krop og i sjæl. Vi arbejder primært med de klassiske stillinger fra Hatha yoga og lidt Yin yoga. ligesom at vi inddrager teknikker og åndedrætsøvelser fra andre yogaformer. Du afspænder dig selv og genopretter kroppens naturlige balance.

Flow yoga

Mild muskeltræning og færre spændinger i hele kroppen og i sjælen…

Flow yoga

Ønsker du stærke muskler og et stærkt nervesystem? Udrensning både mentalt og fysisk? Vil du gerne være i flow mellem øvelserne via dit åndedræt? Så er Flow yoga holdet for dig. Vi arbejder med Ashtanga vinyasa yoga og Hatha yoga.

 

Yin yoga

Har du spændinger, er du depressiv eller føler du dig overbelastet…

Yin yoga

Har du spændinger dybt inde i leddene og bindevævet? Er du gravid, depressiv eller bare overbelastet? Trænger du til ro mentalt såvel som fysisk? Så er dette holdet.

Læs mere om Yin yoga her.

Afstressende yoga

Er du stresset, depressiv, overbelastet, gravid, alvorlig syg eller…?

Afstressende yoga

Er du stresset, depressiv, overbelastet, gravid, alvorlig syg eller…?

Reguler stress i nervesystemet og mentale spændinger i kroppen. Det giver din krop og sjæl den afspænding, hvile og rekreation, som den har brug for. Det kan hjælpe dig til at opbygge indre ressourcer, øge dit energiniveau og være mere tilstede. Afspænd, løsne men også styrk fig selv på ny.

Yin –, Hatha – og Kundalini yoga, samt Yoga nidra og Gong er i brug.

 

Yoga for ryg og mave

Har du rygproblemer, stort svaj i lænden, skæv ryg…

Yoga for ryg og mave

Har du rygproblemer, stort svaj i lænden, skæv ryg eller ønsker du bare en bedre holdning? Holdet der styrker, smidiggør og løsner spændinger i bækkenbunden, ryg, nakke, skuldre og maven, samtidig med at fordøjelsen og de indre organer støttes til at udrense kroppen. Holdet er et holistisk alternativ til f.eks. et mave-balle-lår hold, samtidig med at sindet, kroppen og sjælen balanceres.

Der afsluttes, som altid med en afspænding.

Vi arbejder med Ashtanga Vinyasa -, Yin –, Hatha – og Kundalini yoga.

 

Senior - bevæg dig sund, rask og glad

Skræddersyet yoga for seniorer. Vi træner lungerne og iltoptagelsen…

Senior - bevæg dig sund, rask og glad

Skræddersyet yoga for seniorer. Vi træner lungerne og øger iltoptagelsen, træner balancen for at forebygge fald og mindske svimmelhed, øger muskelmassen, blodcirkulationen og mobiliteten, forebygger knogleskørhed, træner øjets muskulatur og synet, træner kropsholdningen og bækkenbunden, stimulerer til mere glæde, samt lærer øvelser til at afspænde kroppen. Hvad hvis du kan gøre hver år til dit bedste år, lige meget hvilken alder du har?

Yogaformerne er primært Yin– og Hatha yoga.