Yoga

Holdplan

Holdopstart: Her finder du de faste hold hos Yogaline. Hold starter igen til august i et 10-11 ugers forløb. Præcise datoer er under hvert hold. Du er velkommen til at starte midt i en sæson, hvis der er plads på holdet.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig nu. Faktura for hold sendes først senere, for at nærme os datoen, og kende covid-19 retstriktionerne. Så jeg beder dig være sikker på din tilmelding, så du ikke melder fra i sidste øjeblik, når jeg beder om betaling.

Pris: Hold på 10 uger: 1050kr. Studerende og seniorer: 950kr. Hold på 11 uger: 1155kr. Studerende og seniorer: 1045kr.

Coronapas: Som de gældende restriktioner er nu, så skal du fremvise coronapas ved alt indendørs yoga. Der er stor chance for, at dette er udfaset til august.

Medbring egen måtte, tæppe, evt. øjenpude og pude. Yogaline har klodser og remme til udlån, hvis du ikke har det.

Psoasmusklen er en skjult skat i bækkenet, som kan løsne mange spændinger i resten af kroppen, samt påvirke følelserne og sindet. Der er ekstra fokus på både at styrke, smiddigøre og ryste på dette hold. Læs evt. mere om Yoga psoas med gongafspænding

Uge 31-41 (ikke uge 32)

 

2 ledige pladser.

Yin yoga er særligt godt til dine dybereliggende spændinger, ro og væren.  Læs evt. mere om yin yoga.

Uge 31-41 (ikke uge 32)

Alle pladser er optaget, men du er natuligvis velkommen på ventelisten.

Kundalini yoga kaldes også for bevidsthedens yoga. Læs evt. mere om Kundalini yoga og gongafspænding.

Uge 31-41 (ikke uge 32)

 

3 ledige pladser.

Et holistisk alternativ til et mave-balle-lår hold, hvor du primært styrker, smiddiggører og opbygger dig selv. Læs evt. mere om Yoga mave ryg.

Uge 31-41 (ikke uge 40)

1 ledig plads i ulige uger. Og ellers er du naturligvis velkommen på venteliste.

Slip dine spændinger indefra og ud, og mærk forskellen i din krop. Læs evt. mere om Afspændende yoga.

Uge 31-41 (ikke uge 40)

3 ledige pladser, samt 1 ledig plads i ulige uger.

Giv slip og opbyg dig selv på ny. Gongen giver dig healing og ro til dit nervesystem, tanker og følelser, som kun kan mærkes ved at opleve dette. Læs mere om gong.

Gonghealing og afspænding er en time hver onsdag middag.

Der tilbydes gong, hver onsdag, i ugerne 31-41 (ikke uge 40). Dette er det eneste hold, hvor du kan tilmelde dig en enkelt gang, 3 gange, 5 gange, eller hvad du ønsker. 1 gang koster 140kr. 4 gange og derover, så koster det 100kr pr. gang (tilmelding skal ske samtidig). Så husk ved tilmelding til dette hold, at notere de uger, som du ønsker.

På dette hold, har du muligheden for at løsne og styrke  bindevæv, muskler, nerver og led. Det er primært yoga stræk (hatha yoga), men der vil også være nogle små blide flow sessioner, hvor åndedrættet kan hjælpe dig dybere ind i kroppen. Afslutningsvis vil der være et par yin yoga stræk. Læs evt. mere om dette hold, om kombinationen af stræk yoga, flow yoga og yin yoga.

Uge 31-41

 

Ledige pladser.

Bevæg dig sund, rask og glad med Senior yoga. Der er plads til skavanker, udfordringer og individuelle hensyn.

Læs evt. mere om senior yoga.

Uge 31-41.

Holdet har venteliste. Men du er selvfølgelig velkommen her på.

Bevæg dig sund, rask og glad med Senior yoga. Der er plads til skavanker, udfordringer og individuelle hensyn. Afspændingerne til sidst er skiftevis gong og guidet afspændinger.

Læs evt. mere om senior yoga.

Uge 31-41.

1 ledig plads.