Traumeterapi

Hvad indebærer traumeterapi?

Giver dig fornyet energi, indsigter og en vej til mere glæde.

Mærker du traumer? Traumer kan vise sig på mange måder, også i det skjulte. Måske har du svært ved at sige nej eller sætte grænser? Måske har du uforklarlige muskelømheder, hovedpine eller en træt skulder? Traumer kan også vise sig i form af depression, stress, angst og ADHD.

Traumeterpi hos Yogaline hjælper dig med at dine ubalancer (traumer) i kroppen bliver tydelige, og du opnår en dybere forståelse af din krop og tanker, omkring hvad der belaster dig. Ved at forstå dine ubalancer i kroppen, særligt nervesystemet, bliver det meget nemmere at hjælpe dig selv i hverdagens små og store udfordringer. Det handler ikke om at retraumatisere, men at kroppen slipper reaktionerne fra traumet, så du får mere balance med glæde, ro, overskud til at være den, som du er med “hele dig”.

Teknikkerne, som jeg bruger i terapien, er blandt andet; “SE metoden”, “Brainspotting”, “Samtale”, “Reparation af grænsebrud”, “Opbygningen af ressourcer og afgrænsing”, “Traumeforløsningsøvelser”, “Energiøvelser og meditationer”, “Yogaøvelser” og “Gonghealing”. Du kan, eller vi kan sammen, vælge, hvad der kan være gavnligt for dig, ud fra, hvor du er.
Terapi kan foregå i grupper eller enesessioner. De planlagt grupper, forefindes under event.

Enesessioner bookes pr. mail eller telefon.

Pris for enesession:
60 minutter – 800kr
90 minutter – 1050kr

Pris for 2 personer til terapi:
60 minutter – 1350kr

Ved enesession og terapi for 2 er der fuld betaling ved afbud mindre 24 timer før aftalt tid.