Om

Line

“Man kan ikke række ud efter balance. Man kan fjerne blokeringen. Man kan afbalancere.”

– Og det vil jeg meget gerne være din hjælper til.

Introduktion

Jeg inviterer dig med på en indre rejse til at fjerne blokeringer i dit nervesystem, samt vække nerverne på ny til at opbygge igen, via yoga- og traumeterapi.

Lige meget om du er til yoga, gong, terapi, psykoedukation eller samtale, så vil udgangspunktet være, at jeg ser mig selv som en

jordmoder, der skal fange “dine veer” ud fra din krop og dit udtryk. Altid med respekt for dine grænser. Med mig som hjælper på sidelinjen, får du mulighed for at arbejde, der hvor du er udfordret, og dermed slippe gamle affaldsstoffer og bygge dig selv op på ny.

Line Mladenovic

Jeg hedder Line Mladenovic og er ejer af Yogaline.

Det specielle ved mig er, at jeg ved, hvad jeg er god til fagligt, og jeg kender mine begrænsninger. Jeg har ingen projekter med nogen elever eller kursister, men ønsker at støtte til det, som den pågældende har ønske om. Nærvær og tryghed er et fokusområde, da jeg ved, at det er afgørende for, at du kan ændre dit nervesystem.

Jeg er uddannet yogalærer indenfor: Børn- og teenager, Ashtanga vinyasa yoga (Hatha yoga), Kundalini yoga, samt Gonglærer. Desuden har jeg gennemført 2 år integral traumeterapi. Jeg har derudover taget diverse kurser indenfor yoga og mindfulness, blandt andet Yin yoga, Yoga nidra og De 5 tibetanere. Derudover er supervision en del af min personlige rejse.

Herudover er jeg uddannet sygeplejerske i 2009, og jeg har læst kommunikation på universitetet.

Jeg er født i 1982 i København, Rigshospitalet. Jeg er mor til Molly og Samuel og er gift med Bubi.

Sat nam

Namaste

Line Mladenovic