Handelsbetingelser

Betaling

Yogaline modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.
Yogaline.dk er momsfritaget og alle beløb er i DKK.
Yogaline bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Alle Yogalines produkter er digitale og gøres tilgængelig umiddelbart efter betaling.

Reklamationsret

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os inden for ”rimelig tid”

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig. Du kan reklamere ved at kontakte os via e-mail til info@yogaline.dk eller pr. telefon 2082 2120. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.
Der er 30 dages retur- og fortrydelsesret på alle digitale produkter til download såfremt filerne ikke er downloadet (der ikke er klikket på linket).

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale produkter til download, såfremt der er klikket på linket og download er påbegyndt.

Du har selvfølgelig reklamationsret, såfremt der er noget galt med produktet.

Retur- og fortrydelsesret

Sådan udnytter du fortrydelsesretten (hvis du ikke har downloadet).
Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder dit køb. Du kan sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til info@yogaline.dk, eller du kan ringe på telefon 2082 2120.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Digitale produkter bliver ikke returneret, men gjort utilgængelige for alle parter. Såfremt der er indgået en aftale om, at varen skal retur til Yogaline.dk, er det Yogalines ansvar at deaktivere den digitale vare.

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig.
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale produkter, der har været afprøvet ved at klikke på download-linket.