Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Yoga Retreat på Maria Hjerte Kloster

19. august-14:00 - 22. august-11:00

Kr.6100

Løber du efter dine tanker, eller er tankerne blot et værktøj, som du bruger nogle gange? Beslutter du alt med hovedet, eller mærker du også med hjertet, intuitionen og resten af de skjulte kræfter, som du har i dette unikke liv? Ja, hvad vil du egentlig gerne bruge dit liv på?

For at komme ud af hovedet, så kræver det kropskontakt. Dette er 4 dage, hvor du kommer ned i kroppen, afspænder, sanser, løsner, healer og fordyber dig, hvilket giver dig mulighed for at mærke ind bag tankerne, og forstå sammenhængen mellem, hvordan tanker kan være koblet på følelserne. Jeg indbyder dig til at være detektiv i egen krop ved at sanse, hvad der sker i din krop. Når sansningen starter, så løsner nervesystemet, og det er muligt at arbejde med krop, tanker, energi og følelser.

Det er primært yogaen, som vi skal bruge tiden på, for at løsne og give efter. Så der vil være en del fysisk udfoldelse til dig. Det er ikke et terapeutisk retreat. Der er ved emneworkshoppen mulighed for at sætte teori på omkring tanker, følelser og krop.

Glæd dig til kun at nære dig selv i fantastiske omgivelser, og lad livsglæden boble.

 

Maria hjerte kloster:

Vi skal bo på Maria hjerte kloster, som ligger ved Sostrup slot. Stedet er skønt, nærende og lidt magisk. Vi har hele stedet for os selv. Der er ikke andre gæster – kun fred og ro.

Det meste af yogaen vil foregå i pyramidesalen, hvor vi kan se ud gennem glastaget. Vi har en kirke, som ikke er religiøst bestemt, men hvor din egen stemme via mantra og gongmeditationer vil blive en helt særlig oplevelse. Dertil har vi egen klosterstue, klosterhave, terrasse og mulighed for at bevæge os rundt i slotsparken.

Det er enkeltværelser, men der er mulighed for at sove sammen på værelser, hvis der er ønske herom. Simple enkeltværelser, som er en Klostercelle med Hästens seng.

Se mere om stedet her: http://www.sostrup.org/retraeter/

Programmet:

Ankomst ca. kl. 14-15 d. 19/8 (undervisningen starter kl. 16)
Afgang ca. kl. 11 d. 22/8
Med ret til ændringer en enkelt time ift. tiderne ovenfor og dertil ændringer i nedenstående program.

 

Dagsprogram vil være lignende:

STILHED indtil kl. 12
Kl. 7-9:00 Yoga
Kl. 9:00 Morgenmad / Forsat Stilhed
Kl. 10:00-11.30 Emneworkshop
Kl. 11.30-12 Gonghealing

Stilheden brydes

Kl. 12:00 Middagsmad
Kl. 15 Eftermiddagsforkælelse

Midt på dagen er der mulighed for at gå en tur i slotsparken, hvile sig under et træ eller i opholdsstuen, eller køre en tur til vandet eller Gjerrild Klint.

Kl. 16-18 Yoga
Kl. 18.30 aftensmad
Kl. 20-21 Mantra og gong i kirken

 

Praktisk

Der skal minimum være 15 deltagere og max 25 deltagere på dette retreat. Det er for mig helt unikt at være mange på sådan et retreat, hvor alle ofte har en fællesnævner: at trække stikket fra hverdagen, og ”bare” VÆRE.

 

Pris: 6100kr.

Inkl. i prisen:

  • Minimum 20 timers undervisning. Der er selvfølgelig intet krav om at deltage i det hele. Stilheden giver mulighed for ekstra fordybelse.
  • Vegetarisk mad 3 gange om dagen, eftermiddagsforkælelse, samt frisk frugt og drikke hele dagen.
  • Overnatning på enkeltværelse i de skønne, naturlige og rolige omgivelser på Maria hjerte kloster.

Ekskl. i prisen:

  • Transport til klosteret

 

TILMELDING

Ansøg om en plads ved at sende følgende til info@yogaline.dk: Fulde navn, Evt. fulde navn på medrejsende, Adresse, Postnummer og by, Telefon, Email, og evt. andre hensyn, som Yogaline bør vide ved tilmelding.

Efter tilmelding på mail, sendes der en bekræftelse fra Yogaline. Tilmelding er bindende og depositum tilbagebetales ikke ved afmelding fra deltagers side. I tilfælde af, at Covid-19 aflyser retreatet, tilbagebetales pengene.

Spørgsmål: Ring til 2082 2120 eller send mig en mail: info@yogaline.dk.

 

 

 

Detaljer

Start:
19. august-14:00
Slut:
22. august-11:00
Pris:
Kr.6100

Sted

Sostrup slot og Maria Hjerte Kloster
Marie Hjerte Engen 1
Grenaa, 8500
+ Google Maps