Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GongNAT til Vintersolhverv

21. november-20:00 - 22. november-07:00

KR750

Tanken var egentlig en ferie med familien. En kunde forslog, hvad med en jordomrejse med planetgongerne til vintersolhverv… Den tanke er ikke sluppet, så derfor tilbyde jeg nu, gongnat til vintersolhver d. 21/12-2023 (vintersolhver d. 22/12 kl. 04:27)

Jeg er klar igen til gongnat… er du igen eller på ny?

Klar til en helt særlig nat med gongerne… En oplevelse og erfaring, som kan noget særligt. En hjælp til spændinger, hormon- og nervesystemet, tankemylder, uro, tinitus, inflammation og stress.

Der kan være meget at misforstå ved ordene gongnat, gongbad osv. Og måske særligt, når jeg så vedhæfter et foto, hvor gongen er puttet i seng. Gongnat er en nat, hvor du fyldes med gongens magiske vibrationer og lyd, imens du sover. Gongen er selvfølgelig ikke i din seng, men vibrationerne og lydene er der. Så dette er en invitation til at medbringe en madras mm, og have muligheden for at sove “med gongerne”.

Vil du med?

Der er 15 pladser. Det er få pladser, men jeg har valgt at afholde det i Yogasalen, hvor der er lunt, hyggeligt, trygt, og det er et godt lokale ift. lyden.

Det kræver, at du medbringer:

En madras (ikke luftmadrasser), og hvad du skal have over dig (ikke sovepose). Noget der ikke larmer, hvis du skal op og have te, tisse eller lignende.

Programmet:

Kl. 20-21 Ankomst

Kl. 21-22 Mantrameditation

Kl. 22-5.30 Gonghealing

Kl. 5.30-6 Stilhed

Kl. 6-7 Plads til udtryk og deling om natten, spørgsmål og te i “sengen”.

Alder: Minimum 15år.

Namaste, Sat Nam Line

Hvis du vil med, så tilmeld dig gerne i oktober. Jeg forbeholder mig retten til at prioriterer anderledes i december, hvis der midt november ikke er nok tilmeldte. Tilmelding via info@yogaline.dk.

Detaljer

Start:
21. november-20:00
Slut:
22. november-07:00
Pris:
KR750

Sted

Yogaline
Eriksmindevej 11b
Odder, 8300 Danmark
+ Google Maps