Gong afspændinger

kr. 200,00

Her er 5 gongafspændinger til dig, der elsker gongens lyde, vibrationer og ikke mindst gongens mange fordele: ro, afspænding, afstresning og balance på alle planer. Der er i alt 5 gongafspændinger, som alle har et bestemt indhold.

Kategori:

Så er der endelig lækre gongafspilninger til dig. Her er i alt 5 gongafspændinger, som alle har et bestemt indhold: energiløft, grounding, vågenhed, ro og lang gongafspænding. Du kan vælge at lytte til afspilningerne ud fra; indholdet, hvad du mest er i humør til, eller hvad du mærker, at kroppen har brug for. Gongafspilningerne kan bruges til en afspænding, en lur, opladning eller andet.

Lyt til en smagsprøve her:


Gongafspændinger af Line Mladenovic Rimmen – indspilninger og tale.

Teknisk assistance og redigering og stor tak til Morten Krogh Jakobsen.

Afspilning:

Det er vigtigt, at du bruger en ekstern højtaler ved afspilning. Dvs. at du ikke bruger computerens eller telefonens højtaler.

Grounding afspændingen. Dette stykke har meget store forskelle i lydniveau. Derfor skal du være opmærksom på, at du ikke spiller gongstykket for højt til at starte med. Grounding afspændingen er indspillet til dig, så når du starter stykket, så skal talen i starten være i niveau til dig, og så passer gongen også i niveau. Gongen er og skal være meget lav i starten på dette stykke.