Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Psoasmusklen; en hel særlig muskel

12. april-09:30 - 12:00

Kr.400

Psoasmusklen kalder vi ofte sjælemusklen. Det er en muskel, der bærer rundt på traumer og angst, og en muskel der ofte kan hænge sammen med lænd og nakkeudfordringer. Derfor er det en af de muskler, som næsten altid er udfordret, og som virkelig er gode at få kontakt med og til. Psoas øvelser er især gode til mennesker, der lider af stress, angst og posttraumatisk stress-syndrom, samt rygsøjleudfordringer. Men i virkeligheden har vi alle gavn af at lave øvelserne, fordi stress-niveauet i kroppen sænkes ved at arbejde med psoas. Denne formiddag vil vi gå dybt ind i hoften via yoga, hvor den dejlige psoasmuskel er, for at give slip på affaldsstofferne. Hofterne vil måske føles lidt løsere, og være lidt ømme efterfølgende.

Vi vil bruge dynamiske øvelser, lange stræk og psoas-release øvelser.

Der afsluttes med en lang Gong afspænding, som kan påvirke dig helt ind på celleplan. Gongen kan påvirke nervesystemet, kirtelsystemet, medianerne og virke healende på dine tanker og følelser.

Udenfor: Dette bliver udenfor.Hvis det regner meget, og vi ikke må rykke indenfor i salen (regeringens regler), så bliver det gennemført dagen efter. Altså d. 13/4. Det betyder at pengene ikke refunderes, men du tilbydes det samme, men dagen efter. Hvis der regner begge dage, så refunderes pengene. Bemærk det gennemføres med smådryp. Jeg bestiller selvfølgelig solskin, og jeg håber,at bestillingen når frem.

Medbring: Medbring et underlag og masser af varme. Det er dit ansvar at medbringe nok tøj, liggeunderlag, tæppe, iglo eller hvad du ligger inde med til at holde varmen. Du er velkommen til at låne pøller, rem og stol.

Alle pladser er optaget. Du er velkommen på venteliste. Tilmelding sker til: info@yogaline.dk.

Detaljer

Dato:
12. april
Tidspunkt:
09:30 - 12:00
Pris:
Kr.400

Sted

Yogaline
Eriksmindevej 11b
Odder, 8300 Danmark