Terapi

Hvad indebærer terapi

Terapi er andet end samtale. Terapi er et synonym for behandling. Hos Yogaline er terapi en måde, hvor du heler og healer dig selv, med udgangspunkt i det, der er udfordrende for dig. Det giver ofte en balance med glæde, ro, overskud til at være den, som du er med “hele dig”, dvs. kognitivt, følelsesmæssigt, kropsligt og energetisk. Det er min påstand, at denne balance og sundhed kan hjælpes på vej ved at regulere og reparere nervesystemet. Kroppen er altså udgangspunktet.

Forskning og klinisk erfaring viser, at de fleste symptomer og udfordringer mennesket har, er blokeringer, der er fastfrosset i nervesystemet. Blokeringerne giver sig til udslag i neurologiske og hormonelle reaktioner, der binder sig som diverse symptomer fysisk og psykisk. Det er disse blokeringer, at terapien kan tage udgangspunkt i.

En blokering/ overbelastning/ traume er svært at definere generelt. Hvad der er et blokering for dig, er nemlig ikke nødvendigvis en blokering for en anden. Men påvirker det dig i længere tid, kan det “sætte sig” i dit nervesystem, og dermed er det en overbelastning lige meget om sindet forstår det eller ej.
Terapien kan være med udgangspunkt i en bestemt situation, der fylder for dig, et emne eller mønster, som du ønsker at bryde, eller et symptom, f.eks. en følelse, fysisk udfordring, tanker eller andet.